Yrityksille

Kodittomien koirien ystävät ry on mainio sponsorointikohde, sillä toimintamme perustuu täysin vapaaehtoisuuteen. Ainutlaatuista toimintaperiaatettamme, jossa lahjoitukset menevät lyhentämättömänä suoraan kohteeseen, arvostetaan laajasti.

Alla muutama esimerkki siitä, miten yrityksesi voi sponsoroida yhdistystämme:

Yritysjäsenyys

Yrityksille kannatusjäsenmaksu on 100 euroa vuodessa. Yritys saa oman logon tai bannerin kotisivuillemme. Liity jäseneksi!

Eettiset lahjat

Yhä useampi yritys lahjoittaa joululahja- tai yrityslahjarahat hyväntekeväisyyteen. Eettiset lahjamme ovat erinomainen vaihtoehto, joka sisältää useita eri lahjoituskohteita ja hienoja lahjakortteja, joita voi antaa esim. työntekijöille tai asiakkaille. 

Eettisiä lahjojamme voit myös ottaa myyntiin omaan liikkeeseen tai nettikauppaan. Katso yhteystiedot alta ja ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!

Kummius

Yritys voi yksityishenkilön tapaan ryhtyä kummiksi jollekin koiralle, hevoselle tai terapia-aasille. Tutustu kummitoimintaamme!

Lahjoitus

Yritys voi tehdä vapaavalintaisen lahjoituksen suoraan keräystilillemme

IBAN: FI38 4727 0010 1162 46

BIC/SWIFT: POPFFI22

Viitenumero: 1096

Lahjoitus julkaistaan somessa nimellänne ja/tai summalla toivoessanne niin.

Muita tapoja auttaa

Yrityssponsorointi voi tarkoittaa muutakin kuin rahalahjoituksia, esimerkiksi alennuksia tuotteista tai palveluista, joita yhdistys tarvitsee, kuten toimistotarvikkeita, painopalveluita tai logistiikkapalveluita. Voit myös tukea yhdistystämme myöntämällä alennuksia jäsenillemme.

Kiinnostaisiko sinua myös huutokauppasponsorointi? Järjestämme silloin tällöin Facebookissa huutokauppoja, joihin yritykset voivat lähettää tuotteitaan myyntiin. Huutokaupat ovat olleet suosittuja, ja yritykset saavat niiden kautta paljon näkyvyyttä. Otamme ilolla vastaan kaikenlaisia sponsorointiehdotuksia, joten otathan rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä! Tervetuloa mukaan!